Verslag

U15B: zege 1 - 2 - 3 = spaghettie !!!

door kristof op 26 november 2017, 13:01

datum: zondag 26 november 2017


Enorm gemotiveerd zakte onze ploeg af naar Vossem waartegen we thuis met 4-7 de boot ingingen. Een 3° overwinning was goed voor een beloofde spaghetti door onze physical coach Dirk De Cnijf.

Vossem nam het spel snel in handen en voor onze jongens was het nog wat zoeken. Hun spelverdeler met nr.10 eiste bijna alle ballen op en deze zorgde voor heel wat gevaar voor ons doel, maar KVC hield stand. In het tweede kwart lag een onoplettendheid aan de basis van ons eerste tegendoelpunt. Weeral kwamen we op achterstand. En dan worden onze jongens precies wakker. Timo kreeg de opdracht om hun spelverdeler lam te leggen en hij slaagde daar met succes in. We begonnen daarna ook meer combinaties te tonen op het veld, zorgde voor kleine doelkansen en de ingevallen Milan kon uiteindelijk de 1-1 scoren. Dan kregen we een supergemotiveerde Dastan op het toneel, die zorgde voor de 1-2 en de 1-3.  Robbe kon, na een mooie doorsteekpas van Artin, enkele verdedigers oprollen en de 1-4 in het kleinste hoekje droppen.  Ook een pluim voor onze ganse verdediging die geen steken meer liet vallen.

Dikke proficiat voor gans de ploeg voor hun totale inzet, en onze afgevaardigde mag deze week al aan de spaghettisaus beginnen !!!

Deploeg: Xander Noa, Stan, Wietse, Douwe, Artin, Aitor, Jonathan, Robbe, Dilvan, Dastan, Milan, Timo