Verslag

U15B onderschatten de "recreanten" van Lubbeek

door DirkGeerts op 17 februari 2018, 19:07

datum: zaterdag 17 februari 2018


Aangezien onze tegenstander van vandaag, Lubbeek, het statuut van "recreantenvoetbal" heeft, mogen zij kiezen om 8 tegen 8 te spelen op een half veld (zoals de U13).

Dit was voor onze jongens terug een hele aanpassing. Voor de wedstrijd was er wat hoongelach over deze ploeg van Lubbeek, opmerkingen zoals "ze zijn toch zo zwak" en "ze hebben nog maar 2 punten".  Het spreekwoord "de huid van de beer niet verkopen voor aleer hij geschoten is" kent iedereen, denk ik.

Na 5 minuten stond Lubbeek al op voorsprong (1-0). Tijd om in actie te schieten, dachten ze bij ons en wij gingen erop en erover (1-3) bij de rust. KVC ging na de rust op het rempedaal staan en dacht dat de buit al binnen was. Het signaal voor Lubbeek om de puntjes op de "i" te zetten. In de 2de helft scoorden zij  nog 5 keer. KVC trachtte in het laatste kwart wel weer wat meer te drukken maar het kalf was allang verdronken.  Een nederlaag met een bittere nasmaak en vol ongeloof.  Niet onze jongens van KVC lopen nu met een scalp rond, maar wel die slimme "recreanten" van Lubbeek. Maar we hebben het volledig aan onszelf te danken. Tijd om even te bezinnen is er bijna niet. Er volgen ons de volgende 2 weken nog topwedstrijden tegen Linden en OHL.  Vanaf maandag beginnen we hieraan te werken, in de hoop om een 6 op 6 te halen!  Maar dan moeten we zeker uit een ander vaatje gaan tappen !!