Verslag

U15B houdt leider OHL in bedwang

door kristof op 03 maart 2018, 16:04

datum: zaterdag 03 maart 2018

Verslag: Dirk Geerts

Als enige wedstrijd in onze reeks (de andere wedstrijden werden afgelast) moesten we vandaag het besneeuwde veld in OHL opdraven. De thuisploeg had zijn best gedaan om het doelgebied en alle lijnen op het veld sneeuwvrij te maken. De scheidsrechter van dienst vond het allemaal goed en floot de derby op gang.

OHL was in het eerste kwart de betere ploeg maar onze jongens hielden goed stand. Keeper Robin kon door een aantal tussenkomsten zijn doel "proper" houden. Stilaan kwam KVC meer in de wedstrijd en we begonnen zelfs al wat te combineren maar echte doelkansen creëren op dit ontdooiende sneeuwveld zat er nog niet in. Het was echter OHL dat ietwat gelukkig op voorsprong kwam. Een voorzet vanop de flank week af op onze verdediger en kwam pardoes in de voeten van een OHL-speler die maar binnen hoefde te trappen. Hiertegen had Nick onze keeper zeker geen verhaal.  

In de tweede speelhelft kon een iets beter voetballend KVC de gelijkmaker scoren. Snelle Kobe had daarna de sleutel  in handen om de zege binnen te halen maar zijn gekruisde bal ging centimeters naast. Jammer !

Daarna was het alle hens aan dek om geen tweede tegentreffer te slikken. Dat lukte KVC door de goede inzet van het ganse team. Zo zie je maar dat onze inzet en strijdlust zijn vruchten beginnen af te werpen.

Proficiat aan gans de ploeg !

De ploeg: Robin, Nick, Daan, Alioune, Nathan V., Alioune, Milan, Jonathan, Aitor, Robbe, Kobe, Dilvan, Lennert, Basil, Merlijn