Verslag

U15B met de hakken over de "sloot" tegen Holsbeek

door kristof op 10 maart 2018, 15:03

datum: zaterdag 10 maart 2018

Verslag: Dirk Geerts

Een gewaarschuwd man is er twee waard, luidt het spreekwoord. Vandaar dat de trainer onze jongens verwittigd had voor de tegenstander van vandaag, Holsbeek, dat als laatste gerangschikt stond. Het gevoel van onderschatting van de tegenstander lag voor de hand.

KVC begon overheersend aan de wedstrijd maar de weinige goede kansen verzilveren, zat er niet bij. Timo, alleen op doel, vergat te scoren. Bij een volgende doorbraak vergat hij de bal lateraal naast zich op de meegelopen flankaanvaller te spelen. Elias alleen door langs de doellijn, werd foutief afgestopt maar de toegekende strafschop werd door Dilvan op de keeper getrapt.  Geen veilige voorsprong voor KVC. Wietse kon dan uiteindelijk met een afstandsschot de score openen (0-1).

In de tweede helft maakte Holsbeek, op counter, de gelijkmaker (1-1). Tijd om orde op zaken te stellen dacht Noa die met 2 treffers zorgde voor een veilige (?) voorsprong (1-2 en 1-3). Maar alweer bleef het bibberen tot het allerlaatste fluitsignaal want Holsbeek kon 2 minuten vóór tijd nog tegenprikken (2-3). Diepe zucht toen de ref de wedstrijd affloot. Tevreden met de 3 punten maar voetballend moet het volgende keer véél beter!

De ploeg: Nick, Daan, Milan, Alioune, William, Jonathan, Wietse, Timo, Elias, Robbe, Dilvan, Kjell, Merlijn, Quinten, Noa