Bijkomende Coronamaatregelen vanaf 19/10

Bijkomende Corona maatregelen

Samengevat:
- kantine is gesloten
- trainingen mogen niet worden bijgewoond
- afwezigheid ingevolge Corona expliciet te melden aan de trainer


Ingevolge beslissing van het overlegcomite dient de horeca tijdelijk te sluiten. Dit geldt ook voor onze kantine. We blijven zo goed mogelijk verder werken. De volledige staf blijft ter beschikking van de ouders en de spelers. Op de website van de club vindt u een organigram met contactgegevens. Ook tijdens de training zijn wij aanwezig. Spreek ons gerust aan.

We wensen er u op te wijzen dat ouders de training niet mogen bijwonen. Deze regel is blijven bestaan en geldt dus nog steeds. Gelieve u daar aan te houden!

Iedere afwezigheid dient via S2S gemeld te worden. Indien de afwezigheid het gevolg is van Corona (ziek of in quarantaine) vragen wij u dat expliciet aan de trainer te melden. Zo kunnen wij nagaan of er bijzondere maatregelen moeten worden genomen.

Vergeet u niet te registreren iedere keer u het complex betreedt. Dit kan via de app, met deze link of de QR code hieronder

(ook te vinden op https://app.blablaspot.be/kvc-kessel-lo-2000/qrcode, aan de ingang en in de kantine), of op de papieren aan de ingang. Gelieve zoveel mogelijk de app te gebruiken!

Bijkomende Coronamaatregelen vanaf 19/10
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x