Oudervergadering

Beste ouder,
 

De jeugd staat binnen onze club centraal. We doen er dan ook alles aan om, binnen onze beperkte mogelijkheden, uw zoon/dochter een zo degelijk mogelijke voetbalopleiding te geven.

Na het niet verkrijgen van het provinciaal label vorig seizoen, heeft het bestuur beslist een versnelling hoger te schakelen in de professionalisering van de club. Samen met onze nieuwe TVJO, Jeremias Janssens, en onze volledige trainersstaf, hebben we een ambitieus plan uitgewerkt om onze werking te optimaliseren zodat we voldoen aan de criteria om het label te halen. Met succes, KVC behaalde in het voorjaar van 2020 opnieuw zijn provinciaal label.

Het spreekt voor zich dat dit ook invloed heeft op de werking van de club. Wij hopen zelfs dat u er al iets van gemerkt heeft.

We nodigen daarom alle ouders uit op een oudervergadering. De datum zal afhankelijk zijn van de versoepeling van de corona-maatregelen. De aanwezigheid van minimaal één ouder per speler is ten zeerste gewenst! Ook de ouders van de spelers hebben immers een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling van hun kind.

De vergadering zal doorgaan in de kantine.

Namens het Bestuur,
P. Spiessens,
Voorzitter


9 juni 2020

Oudervergadering
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x