Oudervergadering

Beste ouder,
 

De jeugd staat binnen onze club centraal. We doen er dan ook alles aan om, binnen onze beperkte mogelijkheden, uw zoon/dochter een zo degelijk mogelijke voetbalopleiding te geven.

Na het niet verkrijgen van het provinciaal label vorig seizoen, heeft het bestuur beslist een versnelling hoger te schakelen in de professionalisering van de club. Samen met onze nieuwe TVJO, Jeremias Janssens, en onze volledige trainersstaf, hebben we een ambitieus plan uitgewerkt om onze werking te optimaliseren zodat we voldoen aan de criteria om het label te halen. Met succes, KVC behaalde in het voorjaar van 2020 opnieuw zijn provinciaal label.

Het spreekt voor zich dat dit ook invloed heeft op de werking van de club. Wij hopen zelfs dat u er al iets van gemerkt heeft.

We nodigen daarom alle ouders uit op een oudervergadering. De datum zal afhankelijk zijn van de versoepeling van de corona-maatregelen. De aanwezigheid van minimaal één ouder per speler is ten zeerste gewenst! Ook de ouders van de spelers hebben immers een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling van hun kind.

De vergadering zal doorgaan in de kantine.

Namens het Bestuur,
P. Spiessens,
Voorzitter


9 juni 2020

Oudervergadering

Word KVC trainer!

KVC zoekt nog trainers voor de U9 provinciale ploeg en de provinciale middenbouw (8v8).

Lees meer keyboard_arrow_right

Keepers gezocht

KVC is op zoek naar keepers tussen 9 en 12 jaar.

Lees meer keyboard_arrow_right

Foot festival voor meisjes

Op 30 september organiseren we in samenwerking met voetbal vlaanderen opnieuw een exclusief meisjes-evenement.

Lees meer keyboard_arrow_right

Word scheidsrechter!

Als club nemen wij deel aan het project "Referee Ambassador". Met dit project begeleiden we onze eigen jeugd die daartoe geïnteresseerd is naar het scheidrechterschap.

9 juni 2020

Lees meer keyboard_arrow_right

Corona Protocol KVC

KVC is klaar voor seizoen 2020-2021. Vanwege het coronavirus zijn er uiteraard wel specifieke maatregelen van kracht. Die lees je in ons protocol.

Lees meer keyboard_arrow_right

Spelregelwijzigingen 20/21

Alle wijzigingen uitgelegd in een korte video van Bureau Arbitrage Vlaams-Brabant. Alle regels en aanvullingen van het voetbalspel.

Lees meer keyboard_arrow_right

KVC maakt gebruik van S2S

K.V.C. Kessel-Lo 2000 maakt gebruik van het Online Coaching Platform S2S voor het voorbereiden van trainingen en wedstrijden, het opvolgen van de spelers en communicatie tussen trainers, ouders en spelers.

Lees meer keyboard_arrow_right

Nieuwe uitrusting jeugd

Dankzij een nieuw onderhandeld kledijcontract met leverancier/sponsor Brandsfit (Patrick) kunnen we vanaf dit seizoen al onze jeugd in dezelfde uniforme uitrusting laten spelen.

27 augustus 2020

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x