KVC maakt gebruik van S2S

K.V.C. Kessel-Lo 2000 maakt gebruik van het Online Coaching Platform S2S voor het voorbereiden van trainingen en wedstrijden en voor het opvolgen van de spelers. Met dit platform willen we ook de communicatie tussen trainers, ouders en spelers stroomlijnen. Het programma is beschikbaar op het web en via een mobiele app. Met de snelstartkaart vind je snel je weg. Check hier > http://bit.ly/2EZeZ8g.

De toegang tot het platform is afgeschermd door de individuele gebruikersnaam en het wachtwoord van elke speler. Het is toegelaten om deze gegevens te delen met uw directe familie.
Met de combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord kan u zowel op de webtoepassing als op de mobiele app aanmelden. Beide versies van het S2S-platform zijn gesynchroniseerd.

Om te beginnen: ga naar https://www.s2s.net en log in op de home page.

Bij vragen of problemen, mag je steeds Gert Willems contacteren: gwillems@kvckessel-lo.be


KVC maakt gebruik van S2S

Word KVC trainer!

KVC zoekt nog trainers voor de U9 provinciale ploeg en de provinciale middenbouw (8v8).

Lees meer keyboard_arrow_right

Keepers gezocht

KVC is op zoek naar keepers tussen 9 en 12 jaar.

Lees meer keyboard_arrow_right

Foot festival voor meisjes

Op 30 september organiseren we in samenwerking met voetbal vlaanderen opnieuw een exclusief meisjes-evenement.

Lees meer keyboard_arrow_right

Word scheidsrechter!

Als club nemen wij deel aan het project "Referee Ambassador". Met dit project begeleiden we onze eigen jeugd die daartoe geïnteresseerd is naar het scheidrechterschap. Iedere jeugdspeler van de U15 en U 17 moet binnen dat traject een aantal jeugdwedstrijden binnen de club fluiten.

9 juni 2020

Lees meer keyboard_arrow_right

Corona Protocol KVC

KVC is klaar voor seizoen 2020-2021. Vanwege het coronavirus zijn er uiteraard wel specifieke maatregelen van kracht. Die lees je in ons protocol.

Lees meer keyboard_arrow_right

Spelregelwijzigingen 20/21

Alle wijzigingen uitgelegd in een korte video van Bureau Arbitrage Vlaams-Brabant. Alle regels en aanvullingen van het voetbalspel.

Lees meer keyboard_arrow_right

Nieuwe uitrusting jeugd

Dankzij een nieuw onderhandeld kledijcontract met leverancier/sponsor Brandsfit (Patrick) kunnen we vanaf dit seizoen al onze jeugd in dezelfde uniforme uitrusting laten spelen.

27 augustus 2020

Lees meer keyboard_arrow_right

Oudervergadering

Aan het begin van het seizoen organsieren we een oudervergadering waar we de werking voor het volgende seizoen verder zullen toelichten. Het hoe en wanneer zal afhangen van de verdere versoepeling van de corona-maatregelen.

9 juni 2020

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x