Tornooireglement

 1. Het tornooi vindt plaats op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2024 op de terreinen van K.V.C. Kessel-Lo 2000 ( naast sporthal/zwembad) Stadionlaan 8 ,3010 Kessel-Lo.  Opgelet, kom je met de wagen parkeer dan reglementair want Politie houdt regelmatig controles.
 2. Alle wedstrijden worden betwist volgens de reglementen van de K.B.V.B.
 3. De wedstrijden worden geleid door scheidsrechters aangeduid door K.V.C. Kessel-Lo 2000
 4. Opmaken van de rangschikking :    
  1. Bij U7 tot U9 is er geen rangschikking wegens geen officiële competitie dus ook geen  bekers; wel krijgen alle deelnemers een herinneringsmedaille.
  2. Voor U10 tot en met U13 : trofee voor de 1° plaats en alle deelnemers een herinneringsmedaille. Klassement volgens : zie hieronder U15 en U17.
  3. Voor U15 en U17 is er een trofee voor de eerste 3.
   Het klassement volgens punten : bij overwinning 3, bij gelijkspel 1 en bij verlies 0
   Bij gelijke stand volgens :  1. doelpuntensaldo -  2. doelpunten gescoord - 3. penalty reeks tussen de betrokken ploegen(elke ploeg 3, indien nog gelijk elk om beurt 1 tot winnaar bekend is.)
 1. Iedere club brengt zijn eigen opwarmingsballen mee.
 2. De als thuisclub aangeduide ploeg dient haar uitrusting aan te passen aan de tegenpartij, een lijst van de kleuren wordt bezorgd samen met de speelschema’s
 3. De inrichtende club is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, noch voor verlies of diefstal in de kleedkamers of op en rond het terrein tijdens het tornooi.
 4. In geval van forfait op minder dan 48 uur voor aanvang van het tornooi behouden de inrichters zich het recht voor om klacht neer te leggen bij de K.B.V.B. en een schadevergoeding te eisen ten belope van €200,-.
 5. Door hun inschrijving verklaren de deelnemende clubs zich akkoord met het tornooireglement.
 6. Geschillen worden ter plaatse beslecht door het organisatie-comité.

met financiële steun van stad Leuven

Tornooireglement
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x