Kleine terugblik op KVC Jeugdtornooi 2023

Vorig weekend mochten we 85 ploegen verwelkomen op een warme editie van ons KVC jeugdtornooi. Opvallendste nieuwkomer was Union, met 5 ploegen die telkens in een leeftijd hoger deelnamen, maar toch steeds in de top meedraaiden. 

Bij de U17 haalde KVC de finale en hield daar met wat moeite Huldenberg op 0-0. De strafschoppenreeks beslechtte het pleit toch in het voordeel van Huldenberg, dat met de grootste beker aan de haal ging. Hoegaarden kon de derde plaats bemachtigen. Proficiat aan de laureaten! En zeker ook dank aan Herent om ons met een U17 ploeg te depanneren na een late afzegging.

In de U15 editie draaiden beide KVC ploegen mee in de middenmoot. In de finale was Houtvenne de beste tegen Rotselaar. Een verdiende winnaar na een indrukwekkend tornooi. Dessel Sport haalde het brons tegen Bertem-Leefdaal, dat een zo goed als zekere finale in de laatste poulewedstrijd nog had laten ontglippen. 

Van de jongere ploegen hier geen resultaten, maar wel nog een mix van enkele foto's en filmpjes, te vinden in dit album..

Tot slot willen nog de nieuwe organisatoren Elke en Nicky feliciteren, en alle vrijwilligers bedanken die weer voor een geslaagde editie hebben gezorgd! 

Kleine terugblik op KVC Jeugdtornooi 2023

Niemand buitenspel

De G-ploeg van KVC nam het vorige zondag op tegen onze jeugd.

Lees meer keyboard_arrow_right

KVC jeugdscheidsrechters getuigen in Karrewiet

In het nieuws van 31 oktober op Karrewiet komt onze jeugd in beeld.

31 oktober 2023

Lees meer keyboard_arrow_right

interview API

CHRIS WINAND IS ONZE NIEUWE 'API'. MAAR WAT IS DAT EN WIE IS HIJ?

22 augustus 2023

Lees meer keyboard_arrow_right

Trainers en trainingsuren 2023-2024

Hierbij vind je de trainers, trainingsuren en wedstrijddagen (thuiswedstrijden) voor volgend seizoen (nog onder licht voorbehoud). De trainingen voor de jeugd beginnen op woensdag 2 augustus.

Lees meer keyboard_arrow_right

Foto's zomerkamp 2023

Foto's van ons jeugdkamp in Olen

Lees meer keyboard_arrow_right

Foto's Familiedag 2023

Een vereeuwiging van de heroïsche deelnemers aan de familiedag 2023

Lees meer keyboard_arrow_right

Trainers gezocht jeugdopleiding

Wil je mee bouwen aan het verhaal en het succes van onze club?
Interesse?
Lees meer en neem vrijblijvend contact op

8 februari 2023

Lees meer keyboard_arrow_right

VOETBALLEN BIJ KVC KESSEL LO 2000

Wens je lid te worden van KVC, laat dan hier jouw gegevens achter. Wij contacteren je van zodra een nieuw selectiemoment doorgaat. Van zodra je gecontacteerd bent voor een selectiemoment, worden jouw gegevens gearchiveerd.

Lees meer keyboard_arrow_right

KVC maakt gebruik van S2S

K.V.C. Kessel-Lo 2000 maakt gebruik van het Online Coaching Platform S2S voor het voorbereiden van trainingen en wedstrijden, het opvolgen van de spelers en communicatie tussen trainers, ouders en spelers.

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x