KVC Kessel-Lo 2000 pakt eerste zege maar krijgt zware dobber te verwerken!

Na een prima tweede helft kon KVC Kessel-Lo 2000 de drie punten thuis houden tegen de Stormvogels Haasrode die vooral in de eerste helft aandrongen. Het zwarte moment uit de wedstrijd was wanneer na iets meer dan dertig minuten een duel waarbij bezoeker Van Blader en thuisspelers Salem en doelman Beelen bij een duel hardhandig met elkaar in botsing kwamen. Salem bleef even liggen door de impact maar kon verder. Een ander verhaal voor keeper Bjorn Beelen die hierbij een scheenbeenbreuk opliep en lang out zal zijn.

De Stormvogels begonnen drukkend aan de partij en sloegen hun tenten even op op de helft van Kessel-Lo.

Na een vakantie mocht aanwinst Jan Clerick achteraan post vatten bij de bezoekende geel-roden, hij werkte een goede match af. Veel pressing en goede wil maar aanvankelijk weinig echt gevaar in de beginfase. Aan de overkant de eerste echte kans op het kwartier van de voet van Biondo. Zijn poging die het midden tussen een sliding en een schot benaderde, kwam in de handschoenen van Haasrodegoalie Vangeenberghe terecht. Bezoeker Velaers rukte rechts op en trok flink ten vijandige velde. Zijn scherpe voorzet werd door de KVC 2000-defensie weggewerkt. Iets voor het half uur kwam Van Bladel naar het Kessel-Lodoel gestoven, hij koos de verste hoek uit. De bal hobbelde naast de verste paal.

Daarna volgde een lange onderbreking als gevolg van een zware blessure.

Doelman Beelen, die tot dan prima bezig was, komt uit om Van Bladel een kans te ontzeggen. Verdediger Salem denkt hetzelfde, er volgt een zware botsing die zelf auditief een nadruk liet. Van Bladel kreeg een geel karton onder de neus geschoven. Beelen lag lang op de meer dan frisse bodem en werd naar het ziekenhuis overgebracht waar hij daags nadien werd geopereerd. Hij zal lang out zijn.

Getroffen keeper Beelen wordt op de brancard gelegd

Beelen werd prima vervangen door de jonge Noten (17) die er al een hele wedstrijd met Kessel-Lo B had opzitten. Kort voor rust dreigden de Stormvogels andermaal, via de linkerflank belandde een bal op de verste paal. Gelukkig stond er voor Kessel-Lo niemand om de rebound te benutten. Net voor de rust op stilstaande fase kopte bezoeker Gastmans een bal naar doel, jonge keeper Noten stond paraat.

Doelman Noten net voor een redding

In de tweede helft nam Kessel-Lo de controle over en realiseerden ze twee mooie goals.

Een schot vanop afstand van Voytenko viel onhoudbaar recht in de winkelhaak. Kort daarop volgde een wervelende combinatie vanaf de flank die door Stienlet in één beweging in doel werd verwerkt. De thuisploeg dreigde nog, maar daar bleef het bij. In blessuretijd kon Haasrode nog de aansluitingstreffer aanbrengen via Swenne, maar het was te laat om nog aanspraak te maken op een punt.

Doelpunten: 67′ Voytenko (1-0), 70′ Stienlet (2-0), 91′ Swenne (2-1)

10 september 2021

KVC Kessel-Lo 2000 pakt eerste zege maar krijgt zware dobber te verwerken!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x